WELKOM BIJ BOUWHUIS BEDRIJVEN: UW PARTNER IN PERSONEEL!

Bouwhuis Bedrijven is een energiek bedrijf dat zich door de jaren heen heeft bewezen als een sterke speler op de arbeidsmarkt.


2004
In 2004 is Bouwhuis facilitair management B.V. opgericht. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ondersteuning van diverse bedrijven in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan gebouwbeheer en onderhoud, verhuren van bedrijfsruimte, opvang van uw productiepieken etc..

 
2008
Vanwege de grote vraag van bedrijven naar ondersteuning op personeelsgebied en complexe vraagstukken is in 2008 Bouwhuis Re-integratiediensten B.V. opgericht. Ons re-integratiebedrijf staat bekend om haar no-nonsense aanpak, innovatieve ideeën en een creatieve denkwijze. Creatief nadenken over mogelijkheden op de arbeidsmarkt zodat werknemers duurzaam uitstromen en werkgevers goed personeel tegen een aantrekkelijk uurtarief hebben.

 
2010
Door de toegenomen kennis van de arbeidsmarkt is in 2010 Bouwhuis Personeel B.V. opgericht, een allround, regionaal uitzendbureau. Ons uitzendbureau staat voor kwaliteit, integriteit en een persoonlijke benadering, zowel naar bedrijven als naar uitzendkrachten. Het hoofddoel van ons uitzendbureau is te bemiddelen tussen bedrijven en werkzoekenden. Het uitzendbureau beperkt zich niet tot bepaalde branches en sectoren, elk bedrijf en elke werkzoekende is van harte welkom. Ons uitzendbureau staat bekend om haar persoonlijke aandacht, korte lijnen en een platte organisatiestructuur.

Door onze 3 bedrijven samen te laten werken heeft Bouwhuis Bedrijven een uniek formule waardoor wij individueel maatwerk kunnen leveren. Wij zijn er van overtuigd dat wij iets voor u kunnen betekenen!

Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.