Accountmanager industrie

Functie omschrijving

Accountmanager industrie

Organisatie

Onze opdrachtgever in de regio Zwolle heeft een spuitbedrijf die niet alleen bedrijfsauto’s spuit maar ook de middelen heeft om industriële producten te kunnen spuiten.

Door de maar liefst 9 grote moderne en energiezuinige spuitcabines met wandliften, een goede routing en veel opslagruimte kunnen zij in principe alle opdrachten aan. Van kleine eenmalig tot hele grote seriematige opdrachten. Zij werken met Glasurit lak van BASF waardoor een goed eindresultaat gegarandeerd is.

Functie

Wegens groei van de organisatie en de kansen die er liggen is er ruimte ontstaan voor een accountmanager industrie Nederland en Duitsland.

Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk dat u gedreven bent, ondernemend bent ingesteld en dat u het leuk vindt om commercieel bezig te zijn. Als accountmanager bent u verantwoordelijk voor de verkoop en vooral het uitbreiden van het marktaandeel in Nederland en Duitsland. Dit doet u o.a. door het opvolgen van leads en het inspelen op nieuwe kansen wanneer die zich voor doen. Hierin schuwt u koude acquisitie niet.

Als accountmanager industrie zorgt u ervoor dat de omzet gerelateerde doelstellingen behaald worden en stelt u doelgerichte accountplannen op.

De focus is vooral gericht op het spuiten van industriële voorwerpen. Binnen deze branche zal u klanten adviseren en binnen halen.

Functie-eisen

Het is belangrijk dat u over technisch kennis beschikt in de vorm van industrieel verf en u beschikt over een MBO+/HBO denkniveau.

Daarnaast bent u communicatief sterk, maakt u makkelijk contact met mensen. Bij voorkeur heeft u kennis en ervaring als verkoper in de industriële branche. Uiteraard kunt ook altijd terugvallen op uw collega’s. Zij hebben alle know how in huis.

 

Wilt u meer weten over deze vacature neem dan contact op via tel. 0529-484418 of u stuurt uw CV naar personeel@bouwhuisbedrijven.nl.

 

Details

Start datum:
28-8-2017
Type:
Fulltime
Aantal uren:
40