Magazijnmedewerker/orderpicker regio Dalfsen (niet meer vacant)

Functie omschrijving

Orderpicker/magazijnmedewerker fulltime (met uitzicht op een vast dienstverband)

Voor een van onze opdrachtgevers uit regio Dalfsen zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker voor in het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het picken van orders met een kar, het stickeren ervan en vervolgens verzend klaar maken.

Het betreft een sterk groeiend import bedrijf. Zij zoeken een persoon die goed in het team past omdat het geen tijdelijke functie is (uitzicht op een vast dienstverband). Als orderpicker/magazijnmedewerker maak je onderdeel uit van het logistieke team met wie je in een dynamische omgeving werkt waar geen dag hetzelfde is. Bij al je werkzaamheden zijn nauwkeurigheid en ook snelheid van groot belang.

Werkzaamheden

- Het verzamelen van orders met kar

- Het verzendklaar maken van bestelling en orders

- De bestelling controleren en factuur aanmaken

- Het schoon houden van het magazijn

De opdrachtgever biedt afwisselend werk binnen een team van collegiale en enthousiaste medewerkers. Verder zijn zij een groeiend, dynamisch en internationaal georienteerd bedrijf waar initiatief nemen en resultaatgericht werken een must zijn.

Ben je geinteresseerd in deze leuke vacature, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via tel. 0529-484418 of stuur je mail naar personeel@bouwhuisbedrijven.nl

 

Details

Start datum:
21-12-2017
Type:
Fulltime
Aantal uren:
0